چرا پوست سیب کنده شده قهوه ای میشود؟
 
mahdi
mahdi
 
 

 

چرا پوست سیب کنده شده قهوه ای میشود؟

 

علت تیره شدن سیب پوست گرفته,علت سیاه شدن سیب

 

 

وقتی پوست سیب را می کنیم یا آن را می بریم آنزیمی به نام (پلی فنل اکسیداس) ازسلول ها ی آن آزاد می شود. هوا روی این آنزیم تاثیر می گزارد وسیب که پلی فنل نام داردعمل می کند. در نتیجه واکنش بین ای دو ماده سیب قهوه ای می شود.موز ، هلو و گیلاس هم پلی فنل اکسیداس دارند. اما مرکبات فاقد چنین ماده ای هستند. به همین دلیل وقتی پرتقال یا لیمو را می بریم قهوه ای نمی شوند.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 14 اسفند 1391برچسب:چرا پوست سیب کنده شده قهوه ای میشود؟, :: 13:30 :: توسط : mahdi

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان mahdi و آدرس mahdi-bakhtyary.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 117
بازدید دیروز : 60
بازدید هفته : 260
بازدید ماه : 755
بازدید کل : 43303
تعداد مطالب : 175
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1